Yimei Plaza Hotel

Jinhua
Yimei Plaza Hotel Genel
Yimei Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Yimei Plaza Hotel Banyo Tipleri
Yimei Plaza Hotel Banyo Tipleri
Yimei Plaza Hotel Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Image More +8 fotoğraf
Yimei Plaza Hotel
128 Chengzhong Middle Road Yiwu , Jinhua

Yimei Plaza Hotel misafirlere Jinhua merkezinde, Xiuhu Park yakınında ve Xiuhu Park ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Xiuhu Square ile 0,4 mi (0,6 km) ve Yiwu Museum ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Western Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için özel spa küveti olan 259 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, sauna ve karaoke vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x