Yeuse

Cognac Şaraphaneleri, Chateaubernard
Yeuse Genel
Yeuse Genel
Yeuse Genel
Yeuse Öne Çıkan Resim
Yeuse Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Yeuse
65 Rue De Bellevue Cognac Şaraphaneleri, Chateaubernard

Chateaubernard bölgesindeki Yeuse konaklamanızda, Francois Ier Park ve Remy Martin ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Camus ile 2 mi (3,3 km) ve Sanat Tarihi Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Yeuse misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Shower)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Deluxe
Deluxe Süit
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x