Yenton Hotel Bournemouth

West Country, Bournemouth
Yenton Hotel Bournemouth Genel
Yenton Hotel Bournemouth Genel
Yenton Hotel Bournemouth Genel
Yenton Hotel Bournemouth Öne Çıkan Resim
Yenton Hotel Bournemouth Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Yenton Hotel Bournemouth
5-7 Gervis Road West Country, Bournemouth

Yenton Hotel Bournemouth misafirlere Bournemouth (Bournemouth Kent Merkezi) bölgesinde, Bournemouth Natural Science Society ve Knyveton Bahçeleri ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel New Forest Ulusal Parkı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Bournemouth Uluslararası Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için iPod takma konsolu olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bournemouth bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 82 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Tek
Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu (Small)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Tek
Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Tek
Tek Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu (Budget, with Bath)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x