YELLO Hotel Jambi

Sumatra, Jambi
YELLO Hotel Jambi Genel
YELLO Hotel Jambi Genel
YELLO Hotel Jambi Öne Çıkan Resim
YELLO Hotel Jambi Dış Mekan
YELLO Hotel Jambi Kahvaltı
Image More +6 fotoğraf
YELLO Hotel Jambi
Jl. Jend. Sudirman Sumatra, Jambi

Jambi bölgesindeki YELLO Hotel Jambi konaklamanızda Jambi Prima Alışveriş Merkezi ve Agung Al Falah Camisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Batik Centre ile 2,5 mi (4 km) ve Museum Negeri Propinsi Jambi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Wook n took, YELLO Hotel Jambi misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 154 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda (YELLO)
Room
Süit (YELLO)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x