Yedigöller Milli Parkı Yakınındaki Oteller

En uygun Yedigöller Milli Parkı yakınındaki otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Yedigöller Milli Parkı yakınındaki otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Yedigöller Milli Parkı Hakkında

Bolu’nun en güzel yerlerinden birisi olan ve doğasıyla insanı kendisine hayran bırakan Yedigöller Milli Parkı, her yıl yerli ve yabancı turistin akınına uğruyor. Kartpostallardan çıkmış gibi görünen Yedigöller, yılın her ayı misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Yedigöller Milli Parkı içerisinde olmasa da yakınında bir tane bungalow tarzında konaklama tesisi bulunuyor. Tamamen kütük evlerden oluşan bu tesis, 18 evden oluşuyor. Bu tesiste odalarda bulunan şöminelerde ateş yakmanıza imkan tanınması eşsiz zaman geçirmenizi sağlıyor. Temiz hava alabileceğiniz ve göl etrafında uçsuz doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz bir ortamda konaklama seçeneği de misafirlerin ilgisini çekiyor. Bunun yanı sıra Yedigöller Milli Parkı’na 40 kilometre uzaklıkta bulunan Bolu merkezde de birçok otel ve bungalow seçeneği de sizleri bekliyor.  Otellerde standart oda içi hizmeti bulunmasının yanı sıra spa, hamam, sauna gibi pek çok seçenek ile günün yorgunluğunu üzerinden atmanız sağlanıyor. Alakart restoranlarda şehrin en iyi aşçılarının ellerinden çıkan, yerel tatlara ek olarak dünya lezzetlerin de sunulduğu menülerle tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

7 heyelan gölünden oluşan ve adını da buradan alan milli park içerisinde Bizans dönemine ait kalıntıları da gezintileriniz esnasında görebilir, doğa yürüyüşlerinize ek olarak tarihe de yolculuk edebilirsiniz. Yedigöller Milli Parkı, Bolu merkeze 42 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Eğer Yedigöller çevresinde bulunan bungalow evlerinde kalacaksanız, özel aracınızla ya da Bolu merkezden kalkan otobüslerle yaklaşık bir saatlik yolculuk sonunda göller bölgesine ulaşabilirsiniz. Fakat merkezdeki otellerde tatilinizi geçirmek istiyorsanız otobüs ya da özel aracınızla kente ulaşabilirsiniz. Ayrıca merkezde bulunan tüm oteller şehrin otogarına yakın konumda yer alması önemli bir avantaj olarak sunuluyor.  

Yedigöller Milli Parkı Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Temmuz Şubat 1014,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.