Yantai Meiya International Apt. Hotel

Sarı Nehir Havzası, Yantai
Yantai Meiya International Apt. Hotel Öne Çıkan Resim
Yantai Meiya International Apt. Hotel Oda Düzeni
Yantai Meiya International Apt. Hotel Oda Düzeni
Yantai Meiya International Apt. Hotel Banyo Tipleri
Yantai Meiya International Apt. Hotel Mutfak
Image More +27 fotoğraf
Yantai Meiya International Apt. Hotel
No. 10 Lai Yuan Street, Laishan District Next to Sheng Quan East Road Sarı Nehir Havzası, Yantai

Yantai Meiya International Apt. Hotel misafirlere Yantai (Laishan) bölgesinde, Huanghai Amusement City ve Yantai Sports Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Yantai Üniversitesi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Zhulin Tapınağı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 121 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 12 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Family
Family Süit
Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x