Yangshuo Li River Gallery Lodge

Yangshuo, Guilin
Yangshuo Li River Gallery Lodge Genel
Yangshuo Li River Gallery Lodge Genel
Yangshuo Li River Gallery Lodge Genel
Yangshuo Li River Gallery Lodge Genel
Yangshuo Li River Gallery Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +53 fotoğraf
Yangshuo Li River Gallery Lodge
Jiwodu Village, Big Banyan Scenic Area Yangshuo Yangshuo, Guilin

Yangshuo Li River Gallery Lodge misafirlere Guilin (Yangshuo) bölgesinde, Yulong Nehri Seyir Alanı yakınında ve Moon Hill ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Julong Lake of Yangshuo ile 1,4 mi (2,3 km) ve Butterfly Spring Park ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Signature Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x