Yangon Urban Hotel

Yangon Region
Yangon Urban Hotel Öne Çıkan Resim
Yangon Urban Hotel Dış Mekan
Yangon Urban Hotel İç Mekan
Yangon Urban Hotel İç Mekan
Yangon Urban Hotel İç Mekan
Image More +42 fotoğraf
Yangon Urban Hotel
No.74/80, 38th Street (Middle Block) Near Merchant Street, Kyauktada , Yangon Region

Yangon Urban Hotel misafirlere Yangon merkezinde, Merkez İş ve Ticaret Bölgesi yakınında ve Maha Bandula Parkı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yönetim Ofisi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Mahabandoola Garden ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Without Window)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x