Yancheng Shuicheng Hotel

Tinghu Qu
Yancheng Shuicheng Hotel Genel
Yancheng Shuicheng Hotel Genel
Yancheng Shuicheng Hotel Genel
Yancheng Shuicheng Hotel Genel
Yancheng Shuicheng Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Yancheng Shuicheng Hotel
No. 1 Dongjin Middle Road, Tinghu Jiangsu , Tinghu Qu

Yancheng Shuicheng Hotel misafirlere Yancheng (Tinghu Qu) bölgesinde, Yandu Parkı yakınında ve Tinghu Yancheng Powerlong Plaza ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Yancheng Spor Salonu ile 2,1 mi (3,4 km) ve Wanda Plaza Yancheng ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

218 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, açık tenis kortu ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda
Room
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x