Yamatoya Honten Ryokan Osaka

Kinki (bölge), Osaka
Yamatoya Honten Ryokan Osaka Öne Çıkan Resim
Yamatoya Honten Ryokan Osaka Dış Mekan
Yamatoya Honten Ryokan Osaka Dış Mekan
Yamatoya Honten Ryokan Osaka Dış Mekan
Yamatoya Honten Ryokan Osaka Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Yamatoya Honten Ryokan Osaka
2-17-4 Shimanouchi Chuo-ku Kinki (bölge), Osaka

Yamatoya Honten Ryokan Osaka misafirlere Osaka merkezinde, Kyocera Dome Osaka Stadyumu ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Universal Studios Japan™ Tema Parkı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Nipponbashi ile 0,9 mi (1,5 km) ve Tsutenkaku Kulesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için ryokan otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 39 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu ryokan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Özel Banyo
Traditional
Traditional Oda, Özel Banyo, Nehir Manzaralı (High-floor)
Room
Traditional Oda, Özel Banyo (Takoyaki Plan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x