Yakuplu Otelleri Ara

En uygun Yakuplu otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Yakuplu otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Yakuplu Hakkında

Yakuplu Mahallesi

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesine bağlı olan Yakuplu Mahallesi, şehrin zengin tarihinden payını almış, gezilecek pek çok güzel yere sahip bir mahalle.  

Yakuplu Mahallesi’nden Sultan Süleyman Kervansarayı, Büyükçekmece Menzil Külliyesi, Mimar Sinan Köprüsü, Enver Paşa Köşkü ve Fatih Camii gibi ülkemizin en önemli tarihi yapılarına kolayca ulaşabilir ve tarihe unutulmaz bir yolculuk yapabilirsiniz.

Yakuplu Mahallesi'nde Marmara Park Alışveriş Merkezi gibi yerlerde alışveriş yapabilir; Büyükçekmece sahillerinde güzel bir yürüyüş yapabilir veya Tepecik Piknik Alanı'nda ailenizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Çam Parkı, Gaziler Parkı ve Yakuplu Koruluğu da yemyeşil bir doğanın içinde spor yapmak ve bisiklet gezileri için tercih ediliyor.

Yakuplu Mahallesi’ne yürüyüş mesafesinde, İstanbul’un en önemli marinalarından birisi olan Yakuplu Marina yer alıyor. Yakuplu Marina hem kaliteli restoranları hem de güzel manzaralarıyla gidilebilecek bir yer.

 

Yakuplu Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 96,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.