Yaguaron Hotel

San Nicolas De Los Arroyos
Yaguaron Hotel Genel
Yaguaron Hotel Genel
Yaguaron Hotel Genel
Yaguaron Hotel Genel
Yaguaron Hotel Genel
Image More +22 fotoğraf
Yaguaron Hotel
Bartolome Mitre 401 , San Nicolas De Los Arroyos

San Nicolas de los Arroyos bölgesindeki Yaguaron Hotel konaklamanızda Rafael de Aguiar Bölge Tiyatrosu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Chakaranda Souvenirs ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Virgen Maria del Rosario de San Nicolas Tapınağı ile 1,1 mi (1,8 km) ve San Francisco Javier Bölgesi ile 26,2 mi (42,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 54 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x