Yadonay Hotel

Addis Ababa
Yadonay Hotel Öne Çıkan Resim
Yadonay Hotel Dış Mekan
Yadonay Hotel Dış Mekan
Yadonay Hotel Kahvaltı
Yadonay Hotel Kahvaltı
Image More +5 fotoğraf
Yadonay Hotel
Djibouti Street , Addis Ababa

Addis Ababa (Bole) bölgesindeki Yadonay Hotel misafirlere “Kızıl Terör” Şehitlerini Anma Müzesi ve Bete Maryam Mausoleum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Shola Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Edna Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Yadonay Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 35 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Room
Classic Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x