Yacht Suite - Castellammare di Stabia

Castellammare di Stabia
Yacht Suite - Castellammare di Stabia Genel
Yacht Suite - Castellammare di Stabia Öne Çıkan Resim
Yacht Suite - Castellammare di Stabia Dış Mekan
Yacht Suite - Castellammare di Stabia Dış Mekan
Yacht Suite - Castellammare di Stabia İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Yacht Suite - Castellammare di Stabia
Via Giuseppe Bonito , Castellammare di Stabia

Yacht Suite - Castellammare di Stabia misafirlere Castellammare di Stabia merkezinde, Sorrento Peninsula yakınında ve Napoli Körfezi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan yüzen ev Pompeii Arkeoloji Parkı ile 7,8 mi (12,6 km) ve Piazza Tasso ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Bu yüzen evde, 6 restoran ve 4 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 bar/dinlenme salonu ideal.

7 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 6 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Luxury Süit, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 3 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x