Yacht Fascination Maldives

Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale
Yacht Fascination Maldives Genel
Yacht Fascination Maldives Genel
Yacht Fascination Maldives Genel
Yacht Fascination Maldives Genel
Yacht Fascination Maldives Genel
Image More +40 fotoğraf
Yacht Fascination Maldives
Hulhumalé Harbor Kuzey Male Mercan Adası, Hulhumale

Yacht Fascination Maldives misafirlere Hulhumalé Adası bölgesinde, tarihi bölgede, Hulhumalé Merkez Parkı ve Hulhumale Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Maldives Islamic Centre ile 5,3 mi (8,6 km) ve Banana Mercan Adası Dalış Yeri ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

3 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x