Yabbiekayu Eco Bungalows

Timbulharjo
Yabbiekayu Eco Bungalows Genel
Yabbiekayu Eco Bungalows Genel
Yabbiekayu Eco Bungalows Genel
Yabbiekayu Eco Bungalows Genel
Yabbiekayu Eco Bungalows Öne Çıkan Resim
Image More +51 fotoğraf
Yabbiekayu Eco Bungalows
Jl. Parangtritis KM 8,5, RT.005/RW.004 Tembi, Mriyan, Timbulharjo, Sewon , Timbulharjo

Sewon bölgesindeki Yabbiekayu Eco Bungalows konaklamanızda, Jogokariyan Camii ve Batik Plentong ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Malioboro Sokağı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Edum Park Tegaldowo ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Exclusive
Exclusive Bungalov
Executive
Executive Bungalov
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x