Y.Quebedo - Boutique Apartments

Costa Azul, Santa Maria da Graça
Y.Quebedo - Boutique Apartments Öne Çıkan Resim
Y.Quebedo - Boutique Apartments Dış Mekan
Y.Quebedo - Boutique Apartments Dış Mekan
Y.Quebedo - Boutique Apartments Oda Manzaraları
Y.Quebedo - Boutique Apartments Oda Manzaraları
Image More +85 fotoğraf
Y.Quebedo - Boutique Apartments
Rua Dr. Vicente José Carvalho 12 Costa Azul, Santa Maria da Graça

Y.Quebedo - Boutique Apartments misafirlere Setubal merkezinde, Michel Giacometti Müzesi yakınında ve Arkeoloji Müzesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Setubal Archaeological and Ethnographic Museum ile 0,2 mi (0,3 km) ve Pelourinho de Setubal Sütunu ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Teras (Y Marítimo)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Y Gastronómico)
Design
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x