XLyngen

Kuzey Norveç, Nord-Lenangen
XLyngen Öne Çıkan Resim
XLyngen Dış Mekan
XLyngen İç Mekan
XLyngen Yerinde Yemek
XLyngen Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
XLyngen
Lenangsveien 2344 Nord-Lenangen Kuzey Norveç, Nord-Lenangen

XLyngen, Lyngen bölgesindedir.

XLyngen misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu kabinde ayrıca spa küveti ve sauna sunulmaktadır. Bu kabinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu kabinde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Kulübe, Sigara İçilmez
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x