XilHotel

Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli
XilHotel Genel
XilHotel Genel
XilHotel Genel
XilHotel Genel
XilHotel Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
XilHotel
Via B Ravenna, 43 Salento Yarımadası (bölge), Gallipoli

XilHotel misafirlere Gallipoli merkezinde, Ionian Sea yakınında ve Hz. İsa Kilisesi ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Baia Verde Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Santa Maria al Bagno Plajı ile 7,9 mi (12,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanusa Sıfır
Room
Basic Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x