Xiamen Marriott Hotel Haicang

Xiamen
Xiamen Marriott Hotel Haicang Genel
Xiamen Marriott Hotel Haicang Genel
Xiamen Marriott Hotel Haicang Genel
Xiamen Marriott Hotel Haicang Genel
Xiamen Marriott Hotel Haicang Genel
Image More +43 fotoğraf
Xiamen Marriott Hotel Haicang
No 839 Haicang Ave Haicang District , Xiamen

Xiamen Marriott Hotel Haicang misafirlere Ziamen (Haicang) bölgesinde, Xiamen Children's Park ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Haicangwan Park ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Haicanghu Park ile 0,6 mi (0,9 km) ve Haicang Sports Center ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Goji ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

416 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve sauna vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ziamen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 32292 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Liman Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Liman Manzaralı
Room
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x