Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel

Xiamen
Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel Öne Çıkan Resim
Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel Oda Düzeni
Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel Oda Düzeni
Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel Banyo Tipleri
Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel
No. 51-1 Huangyan Road , Xiamen

Xiamen Gulangyu Liuyue Sea View Hotel misafirlere Ziamen (Siming) bölgesinde, Gulangyu ve Gulangyu Feribot İskelesi yakınında. Bu otel Xiamen Piano Museum ile 0,8 mi (1,3 km) ve Xiamen Deniz Altı Dünyası Tema Parkı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x