Xanadu Island Resort

Ambergris Caye, San Pedro
Xanadu Island Resort Genel
Xanadu Island Resort Genel
Xanadu Island Resort Genel
Xanadu Island Resort Genel
Xanadu Island Resort Genel
Image More +77 fotoğraf
Xanadu Island Resort
Sea Grape Drive Ambergris Caye, San Pedro

San Pedro bölgesindeki Xanadu Island Resort misafirlere okyanus kıyısında, Reef Runner Cam Tabanlı Tekne ve San Pedro Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Belizean Melody Sanat Galerisi ile 2,2 km (1,4 mi) ve Marco Gonzalez Maya Bölgesi ile 6,4 km (4 mi) mesafede.

Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x