X2 Pattaya Oceanphere

Tayland Doğu Sahili, Bang Sare
X2 Pattaya Oceanphere Genel
X2 Pattaya Oceanphere Genel
X2 Pattaya Oceanphere Öne Çıkan Resim
X2 Pattaya Oceanphere Dış Mekan
X2 Pattaya Oceanphere Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
X2 Pattaya Oceanphere
95 Moo 2, Bang Sare Tayland Doğu Sahili, Bang Sare

Sattahip (Bang Sare) bölgesindeki X2 Pattaya Oceanphere konaklamanızda Cartoon Network Amazone ve Bang Saray Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Chee Chan Golf Resort ile 10,3 km ve Buda Dağı ile 10,3 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Ocean Bistro misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 59 klimalı odada özel havuz ve Akıllı televizyonlar vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Pool Villa
Two
Two Bedroom Pool Villa
Four
Four Bedroom Pool Villa
CLUB
CLUB Four Bedroom Pool Villa
Room
One Bedroom Duplex Pool Villa
Room
CLUB One Bedroom Duplex Pool Villa
Room
CLUB Two Bedroom Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x