Wyndham Reef Resort Grand Cayman

Grand Cayman, East End (Doğu Ucu)
Wyndham Reef Resort Grand Cayman Genel
Wyndham Reef Resort Grand Cayman Genel
Wyndham Reef Resort Grand Cayman Genel
Wyndham Reef Resort Grand Cayman Genel
Wyndham Reef Resort Grand Cayman Genel
Image More +89 fotoğraf
Wyndham Reef Resort Grand Cayman
2221 Queens Highway Collier's Bay Grand Cayman, East End (Doğu Ucu)

Wyndham Reef Resort Grand Cayman misafirlere East End bölgesinde, plajda, Grand Cayman Plajları ve Colliers Public Beach 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Georgetown Limanı ile 25,5 mi (41,1 km) ve Barefoot Beach ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Tides yemek servisi için ideal, bu resort otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor.

152 odada mikrodalga fırın ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 2 spa küveti ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. East End bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 900 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beachfront
Beachfront 1 Bedroom Condo
Beachfront
Beachfront 2 Bedroom Condo
Room
Stüdyo Süit (Beachfront Deluxe Studio Suite)
Room
Stüdyo Süit, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x