Wyndham Puebla Angelopolis

San Andrés Cholula
Wyndham Puebla Angelopolis Genel
Wyndham Puebla Angelopolis Genel
Wyndham Puebla Angelopolis Öne Çıkan Resim
Wyndham Puebla Angelopolis Dış Mekan
Wyndham Puebla Angelopolis Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Wyndham Puebla Angelopolis
Av Zeta Del Cochero 401 , San Andrés Cholula

Wyndham Puebla Angelopolis misafirlere San Andrés Cholula (Angelopolis) bölgesinde, Palmas Plaza ve SKY Bridge Puebla yakınında olacaksınız. Bu otel Angelopolis Ticaret Merkezi ile 2 km (1,2 mil) ve Büyükşehir Oditoryumu ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

La Cacerola de los Poblan yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 157 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x