Wyndham Grand Doha West Bay Beach

Doha
Wyndham Grand Doha West Bay Beach Genel
Wyndham Grand Doha West Bay Beach Öne Çıkan Resim
Wyndham Grand Doha West Bay Beach Dış Mekan
Wyndham Grand Doha West Bay Beach Kahvaltı
Wyndham Grand Doha West Bay Beach Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Wyndham Grand Doha West Bay Beach
Diplomatic Street West Bay , Doha

Wyndham Grand Doha West Bay Beach misafirlere Doha merkezinde, Art 29 Sanat Galerisi yakınında ve City Centre Alışveriş Merkezi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Doha Corniche ile 0,8 mi (1,3 km) ve Katara Plajı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Bazar West Bay misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 278 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve bide bulunur. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Doha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2713 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x