Wyndham Garden Edmonton Airport

Division No. 11, Leduc
Wyndham Garden Edmonton Airport Genel
Wyndham Garden Edmonton Airport Genel
Wyndham Garden Edmonton Airport Genel
Wyndham Garden Edmonton Airport Genel
Wyndham Garden Edmonton Airport Genel
Image More +45 fotoğraf
Wyndham Garden Edmonton Airport
8016 Sparrow Drive S Division No. 11, Leduc

Leduc bölgesindeki Wyndham Garden Edmonton Airport, Leduc Recreation Centre ve Leduc Golf ve Kır Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu otel Edmonton Uluslararası Havaalanı Premium Alışveriş Merkezi ile 3,8 km (2,3 mil) ve South Edmonton Common ile 18,3 km (11,4 mil) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için The Willow ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

150 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Leduc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Roll In Shower)
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Executive Junior Suite)
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Junior Deluxe Suite)
Premium
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x