Wuzhen Tsubaki Hotel

Yangtze River Delta, Wuzhen
Wuzhen Tsubaki Hotel Genel
Wuzhen Tsubaki Hotel Öne Çıkan Resim
Wuzhen Tsubaki Hotel Dış Mekan
Wuzhen Tsubaki Hotel İç Mekan
Wuzhen Tsubaki Hotel İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Wuzhen Tsubaki Hotel
No 688 Ciyun Road, Wuzhen Yangtze River Delta, Wuzhen

Wuzhen Tsubaki Hotel misafirlere Jiaxing (Tongxiang) bölgesinde, Wuzhen Scenic Area ve Hongshancun Scenic Spot ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nanxun Town History Museum ile 7,4 mi (11,8 km) ve Tanjiawan Site ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 16 klimalı odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Family Oda, Balkon
Room
Standard Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x