Wuxi Lakeview Park Resort

Wuxi
Wuxi Lakeview Park Resort Genel
Wuxi Lakeview Park Resort Genel
Wuxi Lakeview Park Resort Genel
Wuxi Lakeview Park Resort Öne Çıkan Resim
Wuxi Lakeview Park Resort Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Wuxi Lakeview Park Resort
No.8 East Shanshui Road, Binhu District , Wuxi

Wuxi Lakeview Park Resort misafirlere Wuxi (Bin Hu District) bölgesinde, Liyuan Garden ve Tai Hu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Üç Krallık Şehri (Güney Doğu Kapısı) ile 3,2 mi (5,1 km) ve Jiangnan University ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Wuxi Lakeview Park Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 156 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Süit, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x