Wutongli Youth Hostel

Chengdu
Wutongli Youth Hostel Öne Çıkan Resim
Wutongli Youth Hostel İç Mekan
Wutongli Youth Hostel İç Mekan
Wutongli Youth Hostel İç Mekan
Wutongli Youth Hostel İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Wutongli Youth Hostel
No. 11-8, Dashi East Road , Chengdu

Wutongli Youth Hostel misafirlere Chengdu (Qingyang) bölgesinde, Wuhou Ci ve Wuhou Memorial Temple ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Baihuatan Park ile 0,9 mi (1,5 km) ve Halk Parkı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

100 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Classic Oda, Japon Şiltesi
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x