Wulai Town House

New Taipei City
Wulai Town House Öne Çıkan Resim
Wulai Town House Dış Mekan
Wulai Town House Dış Mekan
Wulai Town House Dış Mekan
Wulai Town House Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Wulai Town House
No.10, Ln. 86, Wenquan St. Wulai District , New Taipei City

Wulai Town House misafirlere New Taipei City (Wulai) bölgesinde, Wulai Eski Sokağı ve Wulai Atayal Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Taipei Hayvanat Bahçesi ile 14,1 mi (22,8 km) ve Taipei 101 ile 19 mi (30,6 km) mesafede.

Wulai Town House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için LED televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kaplıca gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Japanese Style )
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x