Wuksachi Lodge

Orta Kaliforniya, Sequoia National Park
Wuksachi Lodge Genel
Wuksachi Lodge Genel
Wuksachi Lodge Genel
Wuksachi Lodge Genel
Wuksachi Lodge Genel
Image More +36 fotoğraf
Wuksachi Lodge
64740 Wuksachi Way Wuksachi Vi Orta Kaliforniya, Sequoia National Park

Sequoia National Park bölgesindeki Wuksachi Lodge misafirlere kırsal bölgede, General Sherman Ağacı ve Tokopah Falls ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel The Congress Yürüyüş Parkuru ile 7,2 km (4,5 mil) ve Big Trees Yürüyüş Parkuru ile 9,1 km (5,7 mil) mesafede.

Wuksachi Lodge Restaurant, Wuksachi Lodge misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

102 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Sequoia National Park bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1320 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda
Oda (Product API Enablement)
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x