Wuhua Yishu Shouzhuo Park

Jiangnan, Ankang
Wuhua Yishu Shouzhuo Park Genel
Wuhua Yishu Shouzhuo Park Genel
Wuhua Yishu Shouzhuo Park Öne Çıkan Resim
Wuhua Yishu Shouzhuo Park Dış Mekan
Wuhua Yishu Shouzhuo Park Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Wuhua Yishu Shouzhuo Park
Haogou Village, Guanghuo Street Jiangnan, Ankang

Wuhua Yishu Shouzhuo Park misafirlere Ankang (Hanbin Bölgesi) bölgesinde, Xing'an Parkı ve AnKangShi QunZhong YiShuGuan ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Ankang Xiangxi Mağarası ile 1,9 mi (3 km) ve Hanjiang Parkı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Bu küçük otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Yamacı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Yamacı
Süit,
Süit, Dağ Yamacı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras
Room
Süit, Teras
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x