Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel

Güney Merkez Çin, Wuchang
Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel Genel
Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel Genel
Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel Öne Çıkan Resim
Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel İç Mekan
Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel
No.158 Donghu Road, Wuchang District Güney Merkez Çin, Wuchang

Wuhan Guochuang Chuyuan Donghu Hotel misafirlere Wuhan (Dong Hu Gölü) bölgesinde, Hubei Bölge Müzesi yakınında ve East Lake Scenic Area ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han Street ile 2,6 mi (4,2 km) ve Hubei Science and Technology Museum ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Otelin Çin mutfağı alanında uzman restoranı Chinese Resturant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 51 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit
Design
Design İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x