WTF My House

Baga
WTF My House Genel
WTF My House Genel
WTF My House Öne Çıkan Resim
WTF My House Dış Mekan
WTF My House Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
WTF My House
7/104, Saunta Vaddo, Before La Calypso On Calangute Baga Road , Baga

WTF My House misafirlere Baga bölgesinde, plaj yakınında, Baga Plajı ve Titos Caddesi Alışveriş Bölgesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Calangute Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Candolim Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Duplex
Duplex Superior Room
Room
Basic Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Duplex Suite
Room
Deluxe Superior Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x