Wow Hills Guest House

Hongdae, Seul
Wow Hills Guest House Genel
Wow Hills Guest House Öne Çıkan Resim
Wow Hills Guest House Dış Mekan
Wow Hills Guest House Dış Mekan
Wow Hills Guest House İç Mekan
Image More +64 fotoğraf
Wow Hills Guest House
35, Wausan-ro 24-gil, Mapo-gu Hongdae, Seul

Wow Hills Guest House size Seul merkezinde, Gyeongbok Sarayı ve Hongik Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lotte World ile 12,1 mi (19,4 km) ve Myeongdong Sokağı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için otelden tren istasyonuna ücretsiz servis mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (6 person)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (4 person)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x