Worood Al Safawa Villas & Suites

Batı Bölgesi, Ali Salamah
Worood Al Safawa Villas & Suites Genel
Worood Al Safawa Villas & Suites Genel
Worood Al Safawa Villas & Suites Genel
Worood Al Safawa Villas & Suites Genel
Worood Al Safawa Villas & Suites Genel
Image More +131 fotoğraf
Worood Al Safawa Villas & Suites
Sari Street, Al Salama District Batı Bölgesi, Ali Salamah

Worood Al Safawa Villas & Suites misafirlere Cidde merkezinde, Rawaea Almaktabat Park ve Stars Avenue Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 7,3 mi (11,7 km) ve Kral Faysal İhtisas Hastanesi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 20 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 136 klimalı odada mutfak, fırınlar ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, buhar odası ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Business
Business Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x