Work Hotel

Sao Leopoldo
Work Hotel Öne Çıkan Resim
Work Hotel Dış Mekan
Work Hotel Dış Mekan
Work Hotel Dış Mekan
Work Hotel Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Work Hotel
Av. Unisinos, 1277 Cristo Rei , Sao Leopoldo

Sao Leopoldo (Cristo Rei) bölgesindeki Work Hotel misafirlere Tren Müzesi ve Visconde de Sao Leopoldo Tarih Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Escolar Arnildo Hoppen Müzesi ile 2,8 mi (4,6 km) ve Esteio Kültür Merkezi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 47 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Quarto
Quarto Triplo Luxo
Quarto
Quarto Duplo
Room
Quarto Duplo Superior com Cama de Casal

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x