Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa

Warminster
Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa Dış Mekan
Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa Misafir Tesisleri ve Hizmetleri
Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa Dış Mekanlar
Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa Oda
Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa
Boreham Road, Wiltshire , Warminster

Warminster bölgesindeki Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa konaklamanızda, Longleat Safari ve Macera Parkı ve Cranborne Chase and the West Wiltshire Downs ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cotswolds ile 12,2 mi (19,7 km) ve Center Parcs Longleat Forest ile 4,6 mi (7,5 km) mesafede.

The Mulberry Restaurant, Work From Here at The Bishopstrow Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x