Woovo Phuket Patong

Puket Adası, Patong
Woovo Phuket Patong Genel
Woovo Phuket Patong Öne Çıkan Resim
Woovo Phuket Patong Dış Mekan
Woovo Phuket Patong Kahvaltı
Woovo Phuket Patong Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Woovo Phuket Patong
25, Rajpathanusorn Road Patong Sub-District, Kathu District Puket Adası, Patong

Woovo Phuket Patong misafirlere Patong bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Patong Plajı ve Bangla Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karon Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Kamala Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Woovo Phuket Patong misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 149 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room (2 Adults + 1 Child)
Deluxe
Deluxe Triple Room
Room
Family Üç Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x