Witfontein Game Lodge

Siyancuma
Witfontein Game Lodge Genel
Witfontein Game Lodge Genel
Witfontein Game Lodge Genel
Witfontein Game Lodge Öne Çıkan Resim
Witfontein Game Lodge Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Witfontein Game Lodge
Witfontein Farm , Siyancuma

Siyancuma bölgesindeki Witfontein Game Lodge konaklamanızda, Douglas Golf Sahası ile 24,5 mi (39,5 km) ve Telkom Park Stadı ile 24,9 mi (40,1 km) mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Nederduitse Gereformeerde Kilisesi ile 25,1 mi (40,3 km) mesafede.

Witfontein Game Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu küçük otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Banyolu/Duşlu (6)
Room
Oda, Banyolu/Duşlu (2)
Room
Oda, Banyolu/Duşlu (1)
Room
Oda, Ortak Banyo (3)
Room
Oda, Ortak Banyo (4)
Room
Oda, Ortak Banyo (5)
Room
Oda, Banyolu/Duşlu (7)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x