Winner Beach Hotel

Sao Paulo Güney Kıyısı (ve Civarı), Litoral Norte Paulista
Winner Beach Hotel Genel
Winner Beach Hotel İç Mekan
Winner Beach Hotel İç Mekan
Winner Beach Hotel İç Mekan
Winner Beach Hotel İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Winner Beach Hotel
Rua Kuikuros 186 Sao Paulo Güney Kıyısı (ve Civarı), Litoral Norte Paulista

Sao Sebastiao bölgesindeki Winner Beach Hotel misafirlere banliyöde, Jureia Plajı ve Praia do Engenho ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Juquehy Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Boraceia Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restaurante Winner Hotel, Winner Beach Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve buhar odası vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x