Winmi Resort

Palugaswewa
Winmi Resort Öne Çıkan Resim
Winmi Resort Dış Mekan
Winmi Resort Dış Mekan
Winmi Resort İç Mekan
Winmi Resort Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Winmi Resort
Trincomalee , Palugaswewa

Habarana bölgesindeki Winmi Resort konaklamanızda, Minneriya Ulusal Parkı ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Pidurangala Kayası ile 8,7 mi (14 km) ve Antik Sigiriya Kenti ile 9,5 mi (15,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x