Windmill Resort Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Windmill Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Windmill Resort Hotel Dış Mekan
Windmill Resort Hotel Dış Mekan
Windmill Resort Hotel Dış Mekan
Windmill Resort Hotel İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
Windmill Resort Hotel
665 Pattaya-Naklua Road Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Windmill Resort Hotel misafirlere Pattaya (Kuzey Pattaya) bölgesinde, Pattaya Terminal 21 Alışveriş Merkezi ve Cennette Sanat ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pattaya Plajı ile 1,7 km (1 mil) ve Bangkok Pattaya Hastanesi ile 3 km (1,9 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 95 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x