Wilsons Promontory Motel

Gippsland, Foster
Wilsons Promontory Motel Genel
Wilsons Promontory Motel Genel
Wilsons Promontory Motel Genel
Wilsons Promontory Motel Öne Çıkan Resim
Wilsons Promontory Motel Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Wilsons Promontory Motel
26 Station Road Gippsland, Foster

Wilsons Promontory Motel Foster merkezinde, Prom Country Turizm Danışma Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Foster Golf Club ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Great Southern Rail Yürüyüş Parkuru ile 1,5 km (0,9 mil) ve Cape Liptrap Sahil Parkı ile 24,7 km (15,3 mil) mesafede.

Coco de mer yemek servisi için ideal, ayrıca motelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez (Double and Single room)
Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez (2 x King Single room)
Family
Family Oda, Sigara İçilmez (Family room)
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x