Wilson Island

Shire Of Calliope, Wilson Island
Wilson Island Genel
Wilson Island Genel
Wilson Island Genel
Wilson Island Genel
Wilson Island Genel
Image More +30 fotoğraf
Wilson Island
Wilson Island Shire Of Calliope, Wilson Island

Wilson Island misafirlere Wilson Island bölgesinde, denize sıfır, Great Barrier Reef ve Mercan Denizi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı küçük otel Capricornia Cays National Park ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu kulübe misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

The Longhouse Wilson Island misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

9 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu küçük otelde, sigara içmek için özel alanlar, oyunlar, ve otelde eko-turlar var. Eğlence aktiviteleri arasında otelde kanoyla gezinti, otelde şnorkelle yüzme ve otelde sötf/body boarding bulunuyor.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çadır,
Çadır, Ortak Banyo, Okyanus Manzaralı
Çadır,
Çadır, Ortak Banyo, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x