Wilson Hotel

Kuzeybatı Bölgesi, Salta
Wilson Hotel Genel
Wilson Hotel Genel
Wilson Hotel Genel
Wilson Hotel Öne Çıkan Resim
Wilson Hotel Dış Mekan
Image More +11 fotoğraf
Wilson Hotel
Alvarado 950 Kuzeybatı Bölgesi, Salta

Wilson Hotel Salta merkezinde, City Museum ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Güemes Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Alta Montana Arkeoloji Müzesi (MAAM) ile 1 km (0,6 mil) ve San Jose Kilisesi ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x