Willa tuŻur

Osie
Willa tuŻur Genel
Willa tuŻur Genel
Willa tuŻur Öne Çıkan Resim
Willa tuŻur Dış Mekan
Willa tuŻur Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Willa tuŻur
Zur 2a , Osie

Osie bölgesindeki Willa tuŻur konaklamanızda, Bory Tucholskie ile 11,6 mi (18,7 km) ve Tarih Parkı ile 15,3 mi (24,6 km) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan pansiyon Temiz Kalpli Meryem Ana Kilisesi ile 16,1 mi (25,9 km) ve Church of SS John the Baptist & John the Evangelist ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Willa tuŻur misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı sunulur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x