Wilkes Way Villa

Top Of The South, Waikawa
Wilkes Way Villa Genel
Wilkes Way Villa Genel
Wilkes Way Villa Öne Çıkan Resim
Wilkes Way Villa Dış Mekan
Wilkes Way Villa Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Wilkes Way Villa
7 Wilkes Way Top Of The South, Waikawa

Wilkes Way Villa misafirlere Picton (Waikawa) bölgesinde, Waikawa Marinası ve Picton Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Picton Feribot Terminali ile 2,6 mi (4,2 km) ve Victoria Domain ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde set üstü ocak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Picton bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1658 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası (Tui)
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası (Pukeko)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x