Wilhelm-Kempf-Haus

Rhine-romantic Route, Wiesbaden
Wilhelm-Kempf-Haus Genel
Wilhelm-Kempf-Haus Genel
Wilhelm-Kempf-Haus Genel
Wilhelm-Kempf-Haus Genel
Wilhelm-Kempf-Haus Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Wilhelm-Kempf-Haus
Wilhelm-Kempf-Haus 1 Rhine-romantic Route, Wiesbaden

Wiesbaden bölgesindeki Wilhelm-Kempf-Haus konaklamanızda Taunus Nature Park ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Burg Sonnenberg ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Rhein-Taunus Nature Park ile 3,2 mi (5,2 km) ve Kurpark ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Wilhelm-Kempf-Haus misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

83 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 16 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x